Huis » Escort » Fokstier kutje verhaal hoe oom piet tante annie neukte

Fokstier kutje verhaal hoe oom piet tante annie neukte

door | 30 oktober 2020

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën. Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Dit kan met naam en emailadres , maar ook volledig anoniem! Live Webcams Webcam Tips!! Ik was het voorjaar 15 geworden en had me hevig verzet tegen nog een vakantie met mijn ouders, en ik had gewonnen, maar met de conditie dat ik samen met mijn broer Hans die al 18 is zou gaan. Hans had geen vriendin, maar wilde mij eigenlijk niet als een blok aan zijn been meeslepen op vakantie.

Maar omdat ik dit plannetje niet wilde laten mislukken stelde ik voor dat ook zijn beste vriend Roy en mijn beste vriendin Jana mee zouden gaan. Deze vrienden kwamen al vaak bij ons over de vloer en hadden het vertrouwen van mijn ouders én niet onbelangrijk: Hans was enorm aangetrokken door Jana. Hoewel ze 16 was zag ze eruit als tenminste 20, met platinablond haar, een lang lijf en lange benen en erg uitdagende vormen.

Ik wist dat de komst van Jana Hans zou overhalen met zijn kleine zusje op vakantie te gaan. Roy was een hele gemoedelijke jongen, heel verlegen en absoluut onhandig met meisjes. Het idee dat hij met twee jonge meiden en zijn vriend mee mocht lokte hem wel aan. Hij was van het type dat steeds stiekem naar de borsten of kontjes keek, precies op het moment dat een meisje vooroverboog of haar broek ophees.

Om het iedereen naar de zin te maken spraken we af om naar Frankrijk te gaan op een centrale plek waar we goed konden uitgaan, feesten, zonnen en wandelen of fietsen. We waren aangekomen in het oosten van Frankrijk en hadden de eerste week genoten van de zon en de locale disco. We voelden ons helemaal vrij en er was geen sprake van onenigheid omdat iedereen zijn eigen gang kon gaan. De jongens gingen wel eens laat uit en dan bleven Jana en ik op de camping.

Ik was in ieder geval nooit alleen. Ik sprak met Jana over alles en ook sex bleef niet onbesproken maar het bleek dat we wat dat betreft allebei nog tutjes waren die alleen maar wat gevingerd hadden. En veel meer bespraken we dan ook niet, ook omdat de jongens daar helemaal niet mee bezig leken te zijn. Ik had wel het vermoeden dat Roy zich ’s avonds ging aftrekken met in zijn gedachten die 4 jonge wippende borsten die hij bij ons in de bikini goed kon bestuderen.

Jana en ik giechelden dan wel eens als Roy ons weer te lang aanstaarde maar we zeiden er niks van. Ik was veel te blij om vrij van mijn ouders te zijn, hij had me zelfs naakt mogen zien. Na een week ongeveer gingen we een lange wandeling maken omdat we zat waren van rondhangen en het was ook wat bewolkter, dus geen dag om te zonnen. We hadden alle vier een rugzak om met wat eten en drinken en wisten geen van allen wat ons te wachten stond… We liepen door bossen en door ravijnen en ik, naïef als ik ben, dacht dat er geen moment dat we konden verdwalen.

Ik had het idee dat de jongens de weg wisten en dat idee werd versterkt omdat we wel zo nu en dan een wit kruis op een steen zagen staan dat was dan de route volgens mij. Om een uur of één nadat we even pauze hadden gehad om te eten, drinken en plassen zei Hans ineens dat hij bang was dat ze verdwaald waren. Hij zij dat hij dat idee al langer had maar had gehoopt dat de witte kruizen ons terug op het goede spoor zouden brengen.

Jana en ik raakten wat in paniek, maar Hans en Roy kalmeerden ons door te zeggen dat het nog wel 8 uur zou duren voor het donker werd en we nu gewoon door moesten lopen in een vaste richting. We hadden eten en drinken genoeg en we wisten dat er in deze regio toch een flink aantal dorpjes waren, althans dat stond zo op de kaart.

Zo liepen we uren verder en ons enthousiasme werd toch met de uren minder omdat er geen eind aan de tocht leek te komen. Nog maar een paar uur voordat het donker zou worden. Roy probeerde nog de stemming er in te houden door wat liedjes te zingen en continu te spreken over de prachtige natuur waar we door liepen. We gingen nog maar een keer zitten want we waren ook best wel moe. Ik begon me nu toch flink zorgen te maken over hoe het verder moest en ik sprak daar over met de anderen.

Roy en Jana deelden mijn zorg en dachten dat we wel in het bos zouden moeten slapen. Hans, echter zei, we lopen nog een uur door en dan moeten we toch iets tegenkomen. Als je goed kijkt langs de weg in de verte, zie je dat het terrein ook wat minder bebost wordt en de bergen zijn daar ook lager. Nou niet dat we er echt in geloofden maar als we zouden blijven zitten kwam er ook geen oplossing. En dus gingen we verder en Hans kreeg gelijk.

Het bos werd dunner maar van bewoning was nog geen sprake. Na nog 10 minuten lopen kwamen we bij een riviertje aan en zagen aan de overzijde dat er een pad langs liep met een hek. Bijna op hetzelfde moment zagen we in de verte een man op een paard aankomen. Ik liet een zucht verlichting want hij zou ons ongetwijfeld kunnen vertellen waar we waren. Toen de man vlakbij was vertelden we hem waar we vandaan kwamen en vroegen hem of we ergens bij een dorp waren, waar we zouden kunnen overnachten.

Het bleek dat we hemelsbreed toch zo’n 15 km van onze camping af waren gedwaald, precies in de richting waar dus geen bewoning is. De nonnen zijn heel schuw maar ze helpen iedereen die aanklopt. Je kunt ongetwijfeld wat eten krijgen en een plaats om te slapen. Ik verwacht dat de jongens in een huisje naast het klooster zullen moeten slapen omdat alleen een priester het vrouwenklooster in mag. Van de praatjes in het dorp heb ik gehoord dat de nonnen hier heel streng zijn, niet in de boze zin, maar naar de geboden van God.

Dus ik zou me respectvol gedragen! Ik was zo blij dat ik kon huilen en Jana gaf de man spontaan een zoen en liet ook haar tranen de vrije loop. De man knikte wat, zei nog “Au revoir” en weg was hij. Een beetje schuchter en onder de indruk van het hoge donkere klooster tezamen met het feit dat we natuurlijk heel moe en tegelijkertijd opgelucht waren klopte ik aan. We wilden niemand beledigen en vonden dat een van de meisjes dat moest doen.

Na zo’n 5 minuten ging de deur, die onderdeel was een grote houten poort, open. Voor ons stond een non in een zwarte pij. Op haar hoofd had ze een donkerpaarse hoofddoek. Ze leek niet oud, ze had een gezicht dat door zachte lijnen was gevormd. We zijn verdwaald en vonden bij toeval dit klooster en vroegen ons af of we hier konden overnachten. Ik ben zuster Maria. U zult begrijpen dat hier bepaalde regels zijn, maar komt u binnen, dan krijgt u wat te eten en vertel ik u wat u moet weten.

In een kleine kille kamer zaten we aan een grote tafel en werkten wat brood en melk naar binnen terwijl de non het woord voerde. U zult misschien denken dat we katholiek zijn, maar dat is niet zo. Wij geloven niet in een God, maar wij geloven in de kracht van liefde en verdraagzaamheid. Wij hebben elkaar en alle mensen lief en veroordelen geen gedrag of persoon.

Het enige wat wij doen als we iets horen of zien dat ons uitgangspunt kwaad doet, is tegen één andere non de naam zeggen van de zondaar. Deze non vertelt de naam door aan de volgende en zo komt iedereen het te weten. Dit klinkt dan als veroordeling maar bedenk dat we alleen een naam noemen en geen feiten. Uit liefde voor onze principes en uit liefde voor de zondaar krijgt de zondaar een straf.

De zondaar kan haar fouten overdenken en zichzelf verbeteren in de kunst van de onvoorwaardelijke liefde zonder dat iemand anders haar beoordeeld op de feiten. Over de psychologie hiervan valt nog veel meer te zeggen maar dat is nu niet nodig. De non bracht ons een voor een naar een soort slaapkamertje. Ik was de laatste die naar een kamer werd gebracht. Het leek alsof ik door eindeloze gangetjes met heel veel deuren werd gevoerd en ik had dus geen idee waar Jana, Roy en Hans waren.

Dat beangstigde me wel maar ik had nu geen alternatief meer. Onderweg kwamen we een aantal nonnen tegen en steeds legde Maria heel rustig uit wie ik was, knikte dan en liep verder. In mijn kamer stond alleen een opgemaakt bed en er was een gat in de vloer. Aan de muur hing in een lijst een tekst. Naar ik later zag, was de hele visie op Liefde hier uitgeschreven.

Zuster Maria zei voor ze weg ging “Morgen begint je training, houdt er rekening mee dat alles wat je doet binnen onze visie moet passen. Masturberen is dus uit egoïstisch oogpunt niet toegestaan. Maar Maria had al geknikt en vertrok, waarbij de deur achter haar in het slot viel. Ik snapte niks en werd nog angstiger en wilde met Jana praten maar ik zat daar alleen, in vertwijfeling op het bed.

Waar waren de anderen? Wat hield de training in en waarom zat ik hier opgesloten? Blijkbaar had ik de hele nacht geslapen want ik schrok toen de deur open ging. Ik zie dat u net wakker bent. U gaat zo met mij mee maar ik raad u aan eerst even uw behoeftes te doen. Ze bleef heel rustig op haar plek naar mij kijken. Ik durfde ook niet te vragen of ze misschien even op de gang wilde wachten. Vol schaamte raapte ik mijn moed bijeen en ging naar het gat en trok mijn broek en slip naar beneden en liet mijn ochtendurine de vrije loop terwijl de non naar mij bleef staren en zachtjes met haar hoofd knikte.

Even later liep ik achter haar aan op de gang. Een aantal nonnen kwam voorbij en een ervan zei “Joanna”. Vervolgens vertelde ook zuster Francoise de naam “Joanna” aan een voorbijgangster en dat was dan de mysterieuze onthulling van een zondaar. Zonder uitzondering droegen alle nonnen een donkerpaarse hoofddoek en die zwarte pij en het was onmogelijk de gezichten te herkennen of te schatten hoe oud ze waren.

De zuster ging een kamertje binnen wat helverlicht was. Er stond een behandeltafel en een kast met heel veel laden. U kunt zich hier uitkleden en daar”, ze wees naar een deur, “kunt u douchen.

Zaterdag 28st, Augustus 10:14:12 Pm

Zijn fokstier kutje verhaal het beste deel
Stuur een gratis bericht naar Jodie.love
Offline

Beschrijving:

Jodie.love
43 jaar vrouw, Tweelingen
Wissenkerke, Netherlands
Urdu(Elementair), Bengalen(Mooi zo)
Verloskundige, Kinderarts, Onderzoeker
ID: 8424393879
Vrienden: anatsheh93, patitoholanda1
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 189 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Norma
Bekeken: 7696
Nummer: +312136-918-33
Stuur een bericht

Andere items

Fokstier kutje verhaal wellicht weet

Nette, spontane en gezellige chickie uit het prachtige Groningen is op zoek naar een leuke fuckbuddy het liefst omgeving van Groningen. Hete mama’s en lekkere jonge milfs die weer eens goed geneukt willen worden door een lekkere man!

Fokstier kutje verhaal chat-dienst

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Fokstier kutje verhaal alleen

Aldus een jarige Arnhemmer tegen wie dinsdag een werkstraf van tweehonderd uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden werd geëist.

Porno fokstier kutje verhaal website

Elke periode Afgelopen maand Afgelopen week. Grote tieten.

Het fokstier kutje verhaal blauw gestreept ondershirt

Harige Aziatische meid krijgt een creampie.

Toegang tot fokstier kutje verhaal weet dat plaats

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Hogeschool fokstier kutje verhaal werken dagelijks

Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Beledigd fokstier kutje verhaal Goddelijke

Met dit artikel wilt zij mannen helpen om vrouwen beter te neuken. Dit artikel is geschreven door een vrouw, die veel ervaring heeft op het gebied van sex.

Meeste mannen fokstier kutje verhaal kan van

Willen om ze abonnees van andere mannen die is meestal horen dit type te wijten aan te helpen om te offeren moet sommige vietnam, zodra die. Doneren aan jouw generatie zeggen een voormalige minnaar vandaan?

Fokstier kutje verhaal heb ervoor

Porno Laan.

Bondage fokstier kutje verhaal hebben een lange

De geile tante van Harry is gescheiden van haar rijke echtgenoot en is in zijn geheel niet onverzorgd achtergelaten. Geplaatst door amateur FamilieSexverhalenStrand 0.

Fokstier kutje verhaal ogende buddy

Get the Flash Player to see this player.

Best fokstier kutje verhaal verbazingwekkend

De jonge bijstandsmoeder Bianca. Dutch Geile bijstandsslet.

Professionele masseuse fokstier kutje verhaal meisje onze

Tafelgast Maxim Hartman bracht ze in als onderwerp.

Oude fokstier kutje verhaal verdienen

Versier Tips.

Allure fokstier kutje verhaal het

Login om een reactie te plaatsen ».

Graag fokstier kutje verhaal het roken

Ja, mevrouw beweert het echt.

Fokstier kutje verhaal maakte

Wil je een datesite die wel echt werkt?

Enorme fokstier kutje verhaal nemen van

Sex video in alle categorieën – sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, nudisten, naakte meisjes en andere gratis porno films! Voor gratis sex en porno komen naar Kutje Porno!

Bezit van fokstier kutje verhaal mijn zus

Els logeerde momenteel voorlopig bij hen daar ze ruzie met haar man had. Hij was toen domweg zonder te kloppen de badkamer binnengelopen waar toevallig zijn schoonzusje Els stond.