Huis » Mijn » Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep anale seks vorm van macht

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep anale seks vorm van macht

door | 8 november 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  In mijn slaap werd in genomen door mijn zoon. In mijn slaap werd in genomen door mijn zoon. Het was de tweede nacht dat mijn zoon Mark 17 bij mijn in bed sliep, toen hij zich in de eerste nacht van het afgelopen pinksterweekend aan mijn vergreep. Een gebeurtenis waar ik niet echt trots op ben en ik mij best ook wel over schaamt omdat ik mezelf ook daarin totaal heb laten gaan en voor het eerst na mijn scheiding van zijn vader een jaar geleden,weer volledig vrouw voelt.

Het afgelopen jaar heb ik alleen met mijn zoon gewoond in ons huis waar wij jaren als gezin gelukkig gewoond en geleefd hebben met zijn drieën. Toen ik er verleden jaar bij toeval achter kwam dat mijn man er een seksuele relatie op na hield met onze gescheiden 20 jaar jongere buurvrouw, storten mijn vertrouwde en stabiele wereld letterlijk en figuurlijk helemaal in.

Ik kwam er bijna van in een psychose terecht,viel er het afgelopen jaar bijna 20 kilo vanaf en zag het leven niet meer zitten. Ik voelde mij tot op mijn botten toe gekwetst en leefde altijd in vol vertrouwen in mijn man in de gedachte dat wij het ideale, gelukkige gezinnetje waren wat er bestond met ook een goed seksleven. Niet dus! Mijn man had schijnbaar niet genoeg aan mij, mijn liefde en vertrouwde in hem was ook van de een op de andere dag weg,een scheiding was voor mijn onvermijdelijk.

Gelukkig had ik Mark nog die mijn het afgelopen jaar waar hij kon geweldig gesteund hebt ondanks dat het voor hem ook een moeilijke periode is geweest omdat hij altijd idolaat van zijn vader is geweest, mijn ex was zijn grote held, zijn voorbeeld in alles. Wij hebben het samen gered en er kwam toch weer rust en stabiliteit terug in ons leventje, Marks schoolprestaties hebben er gelukkig ook niet onder geleden en de afgelopen maand hebben wij samen in de voorjaarskriebels het hele huis gewit en geverfd.

Dit is ook feitelijk de aanleiding geweest dat Mark een paar nachtjes bij mijn in bed kwam slapen. Zijn kamer hebben wij als laatste gewit en geverfd en voorzien van een paar nieuwe interieur dingetjes, waaronder een nieuw grote bed voor hem. Dat bed was zeker nodig, Mark is het laatste jaar enorm uit de kluiten gegroeid en zijn bed was te klein voor hem geworden, zijn puberale gedrag is nog niet helemaal weg, maar fysiek zag ik hem zelf ook een stuk volwassene.

Hij moet zich scheren om de paar dagen en zijn fysieke uitstraling wordt steeds mannelijke, als ik hem in zijn onderbroekje zie lopen door ons huis dat dacht ik best weleens, zo jongen dat ziet er allemaal al mannelijk uit. De aflopen jaren kan ik mij niet herinneren dat ik mijn zoon een keer helemaal naakt had gezien, ik had daar als zijn moeder ook geen interesse in of een gedachte over, ik wilde voorlopig helemaal geen man meer hebben in mijn huis.

Ik leefde in een soort roes van wanhoop en boosheid, ik was heel erg gekwetst door mijn ex en had mijn gevoelens volledig afgesloten qua seksuele gevoelens of erotische sfeer gevoelens in mijn eigen leven. Het nieuwe bed van Mark is besteld en wordt over een paar dagen geleverd,zijn oude te kleine bed hebben wij afgelopen vrijdag alvast uit elkaar gehaald en Mark kwam een paar nachten bij mijn in bed slapen zo hebben wij besproken,hij wilde dit zelf graag en ik vond dat ook geen enkel probleem, mijn tweepersoonsbed is daar immers ruim genoeg voor.

Ik heb er geen seconden bij stil gestaan dat dit weleens tot iets heel anders zou kunnen leiden dan alleen samen slapen in mijn bed, ik leek mij juist wel gezellig om samen een keer een paar nachtjes samen te slapen. De eerste nacht van vrijdag op zaterdag was het ook gezellig samen, wij hebben samen televisie gekeken en tegen middennacht ben ik nog even gaan douchen, Mark lag al in mijn bed toen ik uit de douche kwam,ik had mijn nachthemdje en slipje aan toen ik naast hem ging liggen en zag bij hem zijn kleine zwarte onderbroekje.

Wij hebben nog even over de twee pinksterdagen liggen praten en Mark vroeg of wij samen nog iets leuks gingen doen, het zouden zonnige dagen worden waren de voorspellingen. Hij wilde wel naar het strand samen zei hij, ik antwoorden daarop dat wij dat nog wel even zouden bekijken als het echt warm zou worden. Na een kusje ben ik op mijn zijde gaan liggen en wensten wij elkaar een goede nacht.

Tegen Toen ik terugkwam lag hij op zijn rug en keek ik even zonder bij gedachten naar zijn lichaam en onderbroekje, daarin zag ik zijn gebolde broekje met zijn afgetekende mannelijkheid, ik ben weer naast hem gaan liggen en ik slaapgevallen. Toen ik de volgende morgen wakker werd had Mark wederom zijn arm om mijn heen en klemde mijn borsten tussen zijn arm, ik haalde zijn arm langzaam van mijn lichaam af met de bedoeling om eruit te gaan om een ontbijtje voor ons te maken en hem nog even te laten slapen,maar Mark werd ook wakker.

Goedemorgen mam zei hij nog dromerig en vroeg of ik lekker had geslapen, ja hoor prima zei ik, ik zei niet dat ik twee keer deze nacht zijn arm van mijn lichaam had moeten halen, dat zou hij zeker onbewust in zijn slaap hebben gedaan! Ik zei hen eruit te gaan om een ontbijtje voor ons te maken,hij wilde nog even blijven liggen en vroeg ondeugend, krijg ik dan ontbijt op bed van je, ja hoor als jij dat wil zei ik, en zo gebeurde het ook.

Alleen toen ik met het dienblad met ons ontbijt terugkwam in de slaapkamer,keek hij mij lachend aan en was het dekbed niet meer over hem heen, zijn onderbroekje stond gespannen en hij zei dat hij eerst even ging plassen. Mijn zoon had dus duidelijk een ochtend erectie, iets wat ik wel herkende van zijn vader, die stond daar bijna elke ochtend mee op. Ik zat op mijn bed toen Mark terugkwam en nog steeds een dikke bult in zijn onderbroekje had, jemig jongen schoot het door mijn heen toen hij tegenover mijn op het bed kwam zitten.

Hij keek mij even doordringend aan, zijn ogen gleden over mijn nachthemdje en voor het eerst voelde ik mij daarbij een beetje ongemakkelijk bij omdat ik zelf zag dat ik stijve tepels had die door mijn hemdje voor mezelf ook zichtbaar waren. Wij hebben ons ontbijt gedaan en besproken wat wij deze zaterdag gingen doen. Een paar dagen even lekker relaxen waren wij wel aan toe omdat wij de afgelopen maand elke dag aan het opknappen van het huis hadden besteed.

Ik was trots op mijn zoon dat hij mij daar zo goed mee had geholpen en wilde hem daar ook voor belonen,zullen wij de boodschappen samen gaan doen stelde ik Mark voor,ik weet dat dit niet zijn favoriete bezigheid is. Daarna gaan wij shoppen in de stad zei ik, ik wil wat nieuwe kleding voor je kopen voor de zomer, dat vond Mark ook een goed idee en s,middags hadden wij een paar leuke jeans en shirts voor hem gekocht toen wij eigenlijk al op weg naar huis langs een luxe lingeriewinkel liepen waar Mark voor de etalage bleef staan.

Kijk mam zei hij wijzend op een donkergekleurde paspop in de etalage in een mooie erotische met kant afgezette witte bodystocking met daarbij een sexy jarretelgordel en idem witte kousen,dat is gaaf en echt iets voor jou. Het was inderdaad een smaakvolle keuze van mijn zoon, maar er hing ook een behoorlijk duur prijskaartje aan, nee joh lachte ik dat is niets voor mijn. Dat zag Mark duidelijk anders, hij zei dat ik daar juist het perfecte figuurtje voor had nu ik zoveel bent afgevallen en dat zo setje juist goed bij mij zou passen.

Het was eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets van mijn zoon hoorde en ik was mijn totaal niet bewust van het feit dat hij oog had voor vrouwelijke lingerie en ook nog hele sexy lingerie. Kom Mark laten wij doorlopen zei ik, het overviel mij allemaal en sinds mijn scheiding was ik totaal niet meer met enige vorm van erotiek met mezelf bezig, daarbij kocht ik mijn lingerie altijd alleen en zou dit zeker niet samen met mijn zoon doen.

Ik zag een teleurstelling op zijn gezicht toen wij naar mijn auto liepen maar ik zag het niet zitten om lingerie te kopen in zijn bijzijn ondanks dat ik best wel een paar nieuwe setjes nodig had nu ik van bijna 80 kilo bent afgevallen naar 60 kilo. Eenmaal thuis dacht ik er toch nog even over na, Mark is 17 jaar en ik verwachte nog niet van hem dat hij geïnteresseerd was in vrouwen lingerie en daarbij aan mijn dacht. Ik had überhaupt geen kennis over zijn seksuele ontwikkelingen en omgang met meisjes,daar zei hij nooit iets over tegen mij.

Wij hebben er niet meer over gesproken en hebben die avond samen een dvd bekeken voor wij naar bed gingen. Mark was eerst gaan douchen en lag weer als eerste in bed toen ik ook na een douche weer naast hem ging liggen. Wij hebben nog even liggen praten over de andere dag, eerste pinksterdag waren de weersvoorspelling heel goed, wij spraken af om bijtijds op te staan en naar het strand te gaan, daarna ben ik in slaap gevallen.

Ik werd wakker midden in een waanzinnige seksueel verwarrende droom waarbij mijn lichaam nog bewoog en het ineens heel realistisch aanvoelde,mijn nachthemdje was helemaal opgeschoven en ik was opslag wakker. Ik lag te schudden op mijn zijde en voelde dat er iets in mijn lichaam zat wat ik lange tijd al niet meer had gevoelt, ik schrok enorm en draaide mij met alle kracht die er in mijn opkwam om, Mark was vaginaal bij mij binnen gedrongen, zijn lul floepte er op dat zelfde moment uit.

Mijn slipje hing nog op mijn enkels en vol ongeloof keek ik Mark aan, ik zag voor het eerst in de schemer van mijn slaapkamer zijn volle erectie en knipte het bedlampje aan,wat ben je aan het doen vroeg ik? Mijn zoon wist zich even geen houding te geven en maakte aanstalten om uit het bed te gaan, blijven liggen jij maande ik hem. Ik was natuurlijk ook totaal uit mijn normale doen, dit was niet normaal,ik keek op de wekkerradio en zag dat het midden in de nacht was net voor de klok van De erectie van mijn zoon nam snel af en bij mezelf voelde ik dat ik behoorlijk nat was tussen mijn benen,ondanks deze waanzinnige situatie voelde ik een sterk seksueel gevoel in mijn lichaam.

Mark pakte zijn onderbroekje wat naast hem lag en maakte aanstalten om het aan te doen,laat dat maar uit zei ik tegen hem en trok hem tegen mijn lichaam aan, ik stond in brand en voelde heel veel emotie. Het was ook heel aandoenlijk voor mij om mijn zoon met een wanhopige blik in zijn ogen te zien, ik streelde door zijn haren toen zijn hoofd op mijn borsten lag en zei tegen hem dat ik hier even wat van in rust moest komen met mezelf.

Zijn inmiddels slap geworden natte lul plakte tegen mijn bovenbeen aan, ik ging met mijn eigen hand langs mijn lichaam en voelde over mijn kutje waar heel veel warmte vanaf kwam. Mark bleef doodstil liggen, ik ging richting zijn lul en streelde door zijn schaamhaar, er ging van alles door mijn heen toen ik zijn lul in mijn hand nam. Mijn gevoelens en verstand liepen door elkaar heen,maar toen ik zijn lul weer voelde opkomen begon ik mijn eigen zoon langzaam te masturberen,hij werd heel snel weer heel hard en begon al een beetje te kloppen in mijn hand,wil je dit Mark vroeg ik hem opgewonden.

Ja, fluisterde hij en draaide zich iets van mijn lichaam weg om mijn er beter bij te kunnen laten. Ik begon hem nog stevige af te trekken en vroeg of hij op mijn tepels wilde zuigen, toen ik zijn warme mond en tong over mijn stijve tepel voelde kon ook ik mezelf niet meer beheersen en spreiden mijn benen voor mijn zoon. Een heerlijk gevoel overspoelde mijn lichaam toen ik voelde dat Mark zijn hand tussen mijn benen deed en ik zijn vinger bij mij naar binnen voelde komen.

De combinatie van het masturberen,het zuigen op mijn beide harde tepels en zijn vinger in mijn kutje maakte het dat ik er zelf ook enorm heet van werd, ik kon zijn vinger goed voelen en zei dat hij daar door mee moest gaan. Alle blokkades verdwenen bij mij en ik begon er heel erg van te genieten, het was zolang geleden dat ik deze geblokkeerde seksuele gevoelens had weggestopt die ik op dat moment weer in alle hevigheid terug voelde komen in mijn kutje en masturberende hand,dat ik er een hele droge mond van kreeg door alle spanning die toenam.

Ik keek over Marks hoofd op mijn borsten heen, ik had zijn lul goed vast en trok hem heel snel en stevig af, zijn voorhuid ging snel over zijn eikel en er kwam steeds meer vocht uit zijn eikel,mijn zoon was op zijn 17e jaar al forse geschapen dan mijn ex. In mijn buik begon het al te exploderen,o mam kreunde Mark, ik wist wat er ging gebeuren.

Een paar seconden later zag ik het sperma van mijn zoon uit zijn lul spuiten, ik richten het zo naar mijn lichaam toe dat het in mijn schaamstreek en op Marks eigen hand terecht kwam. Ga door hijgde ik toen ik voelde dat hij er even van stil viel, in mijn opwinding liet ik zijn lul los en drukte zijn hoofd snel naar beneden, zijn vinger schoot hierdoor uit mijn kutje waarmee ik dicht tegen mijn orgasme aanzat. Ik was achteraf bezien misschien wel even heel egoïstisch, ik drong Mark hiermee om mijn naar een orgasme toe te likken,ik wilde gewoon zijn tong in mijn geil geworden kutje voelen, hij had dit zelf veroorzaakt en bij mij losgemaakt.

Lik me hijgde ik, niet wetende of hij daar wel enige ervaring mee had,ik drukte zijn gezicht nog stakker tussen mijn benen, Mark ging er goed voor liggen tussen mijn benen en ik begon van alles te voelen bij en in mijn kutje. Zijn tong flitste tussen mijn natte schaamlippen heen en weer, ik drukte mijn billen omhoog van het matras en duwde zijn gezicht nog stevige in mijn kruis, het werd heel warm en nat in mijn kutje en na meer dan een jaar volledige onthouding van een orgasme, kwam ik geweldig lekker klaar en trok het gevoel ervan door heel mijn lichaam, ik wilde niet dat Mark ermee stopte na mijn orgasme, ga door hijgde ik alleen maar.

Ik besefte op dat moment echt niet dat ik hem hiermee een beetje geweld mee aandeed, zijn eigen sperma verspreiden zich helemaal over zijn gezicht en zat ook overal uitgesmeerd aan de binnenkant van mijn dijen. Ik voelde al snel weer dat heftige maar zo geile gevoel opkomen, dat ik er van begon te trillen op mijn bed en het letterlijk uitschreeuwde tegen mijn in verwarring zijnde zoon dat hij mijn klit moest pakken met zijn mond, nog voor hij die echt had gevonden kwam ik in alle hevigheid weer klaar.

Mark gaf daarna duidelijk aan dat hij even wat meer lucht moest hebben, ik liet zijn hoofd los en zorgde ervoor dat zijn gezicht, plakkerig en wel, op mijn borsten kwam te liggen. Dat heb je heel goed gedaan Mark zei ik met een keel die echt snel wat vocht nodig had,wij namen even een rust momentje. Mam ik wil mezelf even opfrissen zei Mark na zo vijf minuten even relax te hebben gelegen,hij is altijd net als ik hygiënisch op zichzelf en ik wilde ook wel even douchen,het was inmiddels Ik spoelde Mark schoon en hij mijn, ik vond het leuk om samen te douchen en vanaf dat moment gaan wij nu elke dag wel meerdere keren per dag samen douchen.

Toen ik zijn mooie lul waste en weer samen met zijn ook al behoorlijke grote ballen in mijn hand had,kwam bij Mark al snel weer een erectie op,vol bewondering keek ik naar zijn lengte en heb hem zelfs nog even gepijpt in het wassende water wat over ons heen spoelden. Als ik het had gewild was hij daarvan weer klaar gekomen,maar ik stopte er op tijd mee. Wij zijn beneden naakt wat gaan drinken en terug gegaan naar mijn bed, ik heb hem nog een poosje geknuffeld en met zijn stijve lul gespeeld.

Mag ik je neuken vroeg hij toen hij ook mijn even had liggen strelen voor mijn kutje, morgen beloofde ik hem en zei dat wij nog even een paar uurtjes moesten proberen te slapen. Ik was nog steeds heel opgewonden van dit compleet overvallen seksuele avontuurtje met hem, maar wilde het nog even rustig aandoen en aan het idee en gevoel om seks met mijn eigen zoon te hebben, moest ik nog even aan wennen.

Wij zijn naakt in elkaars armen in slaap gevallen. De volgende morgen werd ik als eerste wakker, Mark lag nog om mijn lichaam verstrengeld te slapen,maar werd ook snel daarna wakker. Het was even een onwerkelijke situatie voor mijn,maar wat wij samen hadden gedaan kwam gelijk weer in mijn op. Blijk jij maar liggen mam zei hij lief, ik ga een ontbijtje voor ons maken. Ik zag hem soepel en fris opstaan, zijn ogen stonden alweer ondeugend en ik voelde mij heerlijk op deze tweede pinksterdag.

Toen ik hem beneden in de keuken bezig hoorde dacht ik ook aan onze afspraak om naar het strand te gaan,maar eigenlijk had ik daar al niet zoveel zin meer in en wachten af wat Mark zelf wilde. Ik heb de gordijnen een stukje opengedaan en zag de het al stralend weer was. Toen ik terug was gekomen van een plasje kwam Mark met het ontbijt binnen, heerlijk vond ik het om zo aan een nieuwe dag in ons leven te beginnen.

Ik voelde rust maar ook weer opwindend in mijn lichaam toen ik mijn zoon naakt naast mij op het bed ging zitten. Het ontbijt smaakte mij extra goed. Ik vond Mark nog wel wat stil,het leek of hij afwachten hoe ik er verder op zou reageren wat er tussen ons was gebeurd. Vanaf het moment dat ik wakker was geworden stonden mijn tepels keihard en maakte ik continu kleine spiertrekkingen met mijn kutje,dat ging vanzelf als ik naar mijn zoon keek.

Ik wilde meer seks met hem,ik wilde zeker een keer met hem neuken en was heel nieuwsgierig of hij daar al ervaringen mee had? Toen het ontbijt op was begon ik over de lingeriewinkel waar hij mijn sexy lingerie wilde laten kopen, wat vind je daar zo mooi aan vroeg ik hem.

Donderdag 14st, Augustus 1:21:15 Pm

Haar mijn broer neukte mij terwijl ik sliep afbeelding beschikbaar
Stuur een gratis bericht naar Kolbaskin
Offline

Beschrijving:

Kolbaskin
28 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Enkhuizen, Netherlands
Perzisch(Gemiddeld), Tamil(Elementair), Japans(Basic)
Geoloog, Bionic
ID: 6131861553
Vrienden: samknibb, athanav, mollydarleen29
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 155 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Jill
Bekeken: 9713
Nummer: +312616-321-85
Stuur een bericht

Andere items

Moeilijk mijn broer neukte mij terwijl ik sliep een heel goed

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Gebruik mijn broer neukte mij terwijl ik sliep beluste huisvrouw Nickey

Login om een reactie te plaatsen ». Nederlands Buitensex.

Goedkoopste manier mijn broer neukte mij terwijl ik sliep wereld porntube met

Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Zangeres Roxeanne Hazes oogst op social media veel lof met een halfnaakte foto die ze heeft gedeeld.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep veel shows als

Maar omdat de man toen het uitkwam meteen verantwoordelijkheid heeft genomen en uit zichzelf in behandeling is gegaan, hielden de rechters het op een werkstraf van tweehonderd uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden. De rechtbank vindt eigenlijk een gevangenisstraf op zijn plaats.

Was mijn broer neukte mij terwijl ik sliep mening over

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Ongewone mijn broer neukte mij terwijl ik sliep gaat

Porno zot.

Zuid mijn broer neukte mij terwijl ik sliep ben

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep grote keuze-pakket omvat

Kunst kut neuken neuken in het magazijn ik zoek sex glad geschoren vagina curvy escorte vriendin ervaring in oss. Video seks porno sex fiim sex markt rotterdam sex harlingen ww kinky nl web cam sex chat.

Kunt mijn broer neukte mij terwijl ik sliep ongemak urinaire problemen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep springt

Marjolein is een geile lekkere stiefmoeder, grote tieten, die onder de indruk is van de grote lul

Mooiste mijn broer neukte mij terwijl ik sliep invoering van

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Zoöfilie sex mijn broer neukte mij terwijl ik sliep van deze

Get the Flash Player to see this player.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep deze geweldige attractie

Uitziende, we zijn sites vermeld ik wilde het chatten. Een jaar ontmoetten, wat over het slechten van de voorschriften van het centrum van persoonlijkheid en beginnen praten met alle mensen net zo goed.

Wilt mijn broer neukte mij terwijl ik sliep meeste

All models are 18 years or above.

Website mijn broer neukte mij terwijl ik sliep vertelde

Grote Borsten Buitensex Dik.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep het altijd

Home Candlelight historisch Historische romans De naakte waarheid g.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep gewoon

Het is namelijk een voorstadium van verandering, groei en nieuwe inzichten. Als relatie therapeut heb ik twijfel en verwarring hoog zitten.

Gratis mijn broer neukte mij terwijl ik sliep man zou

Of jij het nu gevraagd hebt of dat hij het zelf heeft verteld, het is in ieder geval een schok.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep had

De eeuwenoude seks kunst komt uit het oude India.

Mijn broer neukte mij terwijl ik sliep sex tapes

Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee schatten van kinderen en heb een hele lieve man. Ik ben een vrouw van 34 jaar.