Huis » Zoekt » Seksverhalen gokschuld papa fokstier kutje verhaal

Seksverhalen gokschuld papa fokstier kutje verhaal

door | 30 oktober 2020

Het is nog maar 2 jaar geleden dat mijn man zijn baan door een reorganisatie is verloren. Ik had zijn ontslag eigenlijk al wel aan zien komen maar voor Frank was het nieuws dat hij erbij zat toch een grote schok. Ik denk ook dat dit de reden is dat hij, omdat hij er helemaal doorheen zat, zo extreem veel is ging drinken en, zonder dat ik er iets vanaf wist, ook grote gokschulden maakte.

Vrij snel na zijn ontslag zijn we door zijn domme gedrag dus in de financiële problemen gekomen. Om een héél lang verhaal even kort te maken, binnen 2 maanden was onze spaarrekening compleet leeg en 3 maanden later werden we óók nog eens verplicht ons huis met een enórme restschuld te verkopen. Gedurende die periode hebben we veel last gehad van ongure, criminele types die ons op allerlei mogelijke manieren probeerden te intimideren.

Frank had torenhoge schulden en kon gewoon niets afbetalen maar daar hadden die mannen echt geen boodschap aan. Lekke autobanden, eieren tegen de ramen en midden in de nacht vuurwerk door de brievenbus en openstaande ramen, daar begon het in eerste instantie mee. Op een gegeven moment ben je gewoon doodsbang in je eigen huis en durf je zelfs niet meer naar buiten. Toen er, na ongeveer 2 maanden, vanuit het niets, een filmpje op mijn laptop binnen kwam en ik, met tranen in mijn ogen, zag dat een vastgebonden man moest toekijken hoe zijn eigen vrouw door 5 enórm groot geschapen mannen, soms met zijn allen tegelijk, werd verkracht hield ik het gewoon niet langer meer vol.

Dit was echt zó ongelooflijk beangstigend! Ik moest er echt niet aan denken dat die vijf bij MIJ hun enorme grote paal in mijn kut, kont, mond en mijn handen zouden duwen. Het allerlaatste stukje in dat filmpje waar die huilende mevrouw, met tegelijkertijd een dikke lul in haar mond, twee in haar handen en een voor haar kutje echt té dikke lul, óók nog eens een dikke zwarte pik in haar kontje kreeg geduwd deed me oprecht zeer aan mijn ogen.

Ik snapte gewoon niet dat ze, ondanks de op haar gezicht overduidelijk zichtbare pijn , toch aan die twee grote palen blééf trekken terwijl ze die andere man ook nog eens bleef pijpen. Waarom beet ze er bijvoorbeeld niet in? Het was voor mij duidelijk dat we écht direct hulp moesten vinden, en die vonden we gelukkig……… bij mijn schoonvader. We hadden echter al jaren geen contact meer met hem gehad omdat hij 5 jaar geleden mijn schoonmoeder van de ene op de andere dag had ingeruild voor een 20 jaar jonger model die, volgens de hele familie, alleen maar achter zijn geld aanzat.

Toen hij daar, pas na 2 jaar, zelf achter kwam had de hele familie al voor mijn schoonmoeder en de kinderen gekozen. Maar ik wist dat hij de enige was die ons kon en wilde helpen omdat hij natuurlijk nog steeds een uitstekend lopende eigen zaak had en dus behoorlijk rijk was. Mijn man moest echter hélemaal niets meer van zijn vader weten. Hij kreeg het nog steeds moeilijk als hij aan de intense pijn van zijn moeder dacht toen zij door zijn vader gedumpt werd.

Hij vertelde me ook dat, toen hij zelf nog maar een kleine jongen was, zijn vader een strenge man was geweest die té vaak té losse handjes had gehad. Er was ooit zelfs een heftige ruzie geweest tussen die twee. Op 17 jarige leeftijd had Frank zijn eigen vader van zijn moeder af moeten trekken omdat ze door hem, huilend en gillend en dus tegen haar zin in, in de keuken, in haar kont werd geneukt.

Uiteindelijk, eigenlijk vrijwel direct na het zien van het filmpje, ben ik toch naar Henk, mijn schoonvader, toe gegaan en nadat hij mijn verhaal had aangehoord heeft hij dezelfde dag nog onze schulden overgenomen en fatsoenlijke woonruimte voor ons geregeld. Zolang we nog geen werk hadden konden we onze schulden aan hem afbetalen door in zijn zaak te werken. Frank is sindsdien nog maar zelden thuis omdat hij met een grote luxe vrachtwagen vrijwel continu op en neer rijdt naar Oost-Europa.

Om de drie weken is hij maximaal drie dagen thuis maar vaak is hij zelfs nog langer dan drie weken weg. Ikzelf ben, nadat Henk ons definitief van die criminelen had verlost, begonnen met administratief en secretarieel werk op zijn kantoor. Henk is, voorzichtig uitgedrukt, een zeer dominante baas en had zeker in het begin een erg kort lontje als het niet exact ging zoals hij het graag wilde. Na een poosje leerde ik er echter steeds beter met zijn wensen en grillen om te gaan en nu weet ik gewoon hoe ik bepaalde berichten moet brengen.

Henk vond wel dat ik er als secretaresse representatief uit moest zien. Dus kocht hij mooie mantelpakjes, rokken en blouses voor me. Ik moet eerlijk zeggen dat de rokjes wel stééds korter werden. De laatste tijd koopt hij echter ook exclusieve lingeriesetjes voor me. Tot de dag van vandaag durf ik er niets van te zeggen omdat ik denk dat hij alleen maar wil dat ik er top uitzie omdat hem ook vergezel tijdens afspraken met zakelijke partners.

Ik heb het sterke gevoel dat hij mee meeneemt om met me te pronken Veel van zijn zakenpartners hebben volgens mij gewoon het idee dat ik zijn veel jongere vrouw ben. De manier waarop hij iedere dag naar mij kijkt gaf me in het begin best wel een onbehagelijk gevoel. Ik had het er thuis met Frank wel eens over maar die vond dat ik me niet aan moest stellen en zei dat we ook aan het geld moesten denken.

Ik denk dat hij nog steeds een beetje bang is voor zijn vader. Vijf weken geleden is het volledig uit de hand gelopen. Mijn schoonvader laat me regelmatig iets uit een onderste lade pakken en geeft dan, bijna standaard, complimenten over mijn lekker strakke kont. Hij vroeg die donderdag ineens aan me welk lingerie setje ik aan had omdat hij het helaas zelf nét niet kon zien toen ik vrijwel recht voor hem bukte.

Ik zei niets en liep naar mijn eigen bureau. Rond was ik bezig met een offerte en kwam hij ineens achter me staan. Hij legde zijn handen op mijn schouders en zei me dat ik wat gespannen overkwam. Hij begon me zachtjes in mijn nek te masseren maar zijn handen zakte wel steeds iets verder naar beneden. Ik was totaal verstijfd en niet in staat om te reageren. Ik moet achteraf wel eerlijk toegeven dat ik het stiekem wel lekker vond om zo gemasseerd te worden.

Ik zei niets terwijl ik, volgens mij onopvallend, stiekem genoot van zijn massage. En toen gebeurde het ….. Schijnbaar vatte hij mijn kreuntje op als een aanmoediging. Hij legde ineens zijn grote handen op mijn borsten en begon er, eerlijk is eerlijk, ongelooflijk lekker mee te spelen. Ik weet nog steeds niet waarom maar in plaats van heel hard te schreeuwen of hem duidelijk en krachtig van me af te duwen zei ik alleen maar, met een stem waaruit duidelijk was op te merken dat ik al té opgewonden was, dat dit eigenlijk niet kon, dat ik met zijn zoon getrouwd was en dat juist hij slim moest zijn en eigenlijk direct moest stoppen.

Dus stoppen…. Hij schoot met beide handen onder mijn blouse en maakte met één beweging mijn BH los. Mijn tieten werden direct weer door hem onder handen genomen, zijn grote dikke vingers masseerden mijn al harde, opgezwollen, tepels. Hij deed het, in eerste instantie, veel te ruw maar gek genoeg vond ik het wel eens lekker dat ik wat steviger werd aangepakt.

Frank was altijd teder en afwachtend, in tegenstelling dus tot schoonpapa die me wild en ongeremd leek klaar te stomen voor onstuimige, harde seks. Zijn rechterhand schoot nu onder mijn rok en 5 seconden later had ik twee grote vingers in mijn drijfnatte kutje zitten. Hij bewoog ze in een razend tempo op en neer en raakte daarbij met zijn duim regelmatig mijn klitje. Ik wist niet wat me overkwam en hield me niet meer in. Toen hij, met zijn derde en vierde vinger er nog eens extra bij, mijn kutje helemaal suf vingerde kwam ik voor de allereerste keer ooit klaar zonder dat Frank daarvoor verantwoordelijk was.

Ik zakte onderuit en kon amper op mijn benen staan. Ik was ervan overtuigd dat hij verwachtte dat ik nu bij hem iets zou doen omdat Frank dat óók altijd eiste. Maar Wim likte zijn glimmende vingers één voor één af en liep zonder nog een woord te zeggen de kamer uit. Sinds die dag hebben we iedere dag minimaal 1 keer seks en vaak zelfs twee of drie keer.

Langzaam maar zeker gaan we steeds iets verder en ik doe met Henk dingen doe die ik met Frank nog nooit heb gedaan. Henk vindt het bijvoorbeeld lekker om, net voordat hij klaarkomt, lekker gepijpt te worden om zijn hele lading vervolgens diep in mijn keeltje te schieten. De eerste keer schrok ik omdat ik tot die dag nog nooit sperma in mijn mond had gehad.

Frank had me wel een paar keer voorzichtig laten blijken dat hij het wel lekker zou vinden als hij in mijn mondje mocht spuiten maar hij begreep dat dit helaas voor hem niet ging gebeuren toen ik zei dat ik dat echt heel smerig vond. Wim vroeg het niet, hij spoot zich gewoon leeg en bleef zijn dikke pik maar in mijn mond duwen waardoor ik uiteindelijk niet anders kon dan doorslikken.

En, eerlijk is eerlijk, het was niet vies, het was eerder apart. Henk is, tot de dag van vandaag, echter nog nooit in mijn kutje klaargekomen. De dagen dat ik ongesteld ben neukt hij me wel steevast in mijn kont. De eerste keer dat hij dat deed schrok ik enorm en zei hem dat ik Frank minstens 10 keer had verteld dat er nooit en te nimmer ooit iets mijn kontje zou worden gestopt.

Wim had daar echter gewoon maling aan en had mijn bruine sterretje, tijdens een neukpartij op zijn bureau, tergend langzaam met vaseline ingesmeerd. Héél eventjes voelde het zeg maar verkeerd maar toen hij bij zijn 5e stoot mijn klitje lekker begon te bespelen voelde het alsmaar lekkerder en lekkerder. Ik moet zeggen dat ik er nu ook niet meer tegen op zie als zijn dikke eikel in mijn sterretje duwt.

Hij weet wel dat als hij bijna klaarkomt in mijn kont ik hem echt niet meer wil pijpen. Maar ik trek hem met twee handen af om zijn paal af en dan spuit hij vervolgens alles in mijn gezicht. Soms, als Frank thuis is en we seks hebben, voel ik me een beetje een hoer maar ik heb het idee dat ik het voor ons doe. We hebben het financieel weer best goed en wonen in een mooi huis. Een vriendin van me beweerd dat Frank een vrouwtje in Bulgarije heeft.

Ze heeft op een pornosite een filmpje gezien van een neukend paar en ze zweert dat ze Frank daarin herkende, maar ik geloof haar niet. En wat dan nog? Wat als het wel zo zou zijn? Dan hebben we allebei een soort van dubbelleven. We letten steeds minder op waar en wanneer we iets doen maar we komen er nog steeds mee weg. Ik ben oprecht blij met mijn schoonvader. Ik geniet veel intenser van seks en ga ook véél verder met hem dan dat ik ooit met mijn man heb gedaan.

De laatste tijd fantaseer ik regelmatig over een trio. Hij heeft er helemaal niets meer over gezegd. Maar mogelijk komt hij er vanavond nog op terug. Om 7 uur gaan we pizza eten, bij zijn beste vriend thuis. Update: Ik heb mij al voorgesteld. Trudy, getrouwd 38 jaar, moeder en met lang blond haar, niet te blond, een lekker figuur en nog best leuk….

Hallo, ik ben Émma en inmiddels 38 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd met Frank en ik heb een prachtige, knappe zoon van

Donderdag 7st, December 11:34:17 Pm

Deze seksverhalen gokschuld papa fris
Offline

Beschrijving:

95804
39 jaar vrouw, Weegschalen
Domburg, Netherlands
Oekraïens(Geavanceerd), Telugu(Elementair), Koreaans(Vloeiend)
Beeldhouwer, Geneticus
ID: 3446835266
Vrienden: eeemmiilly, ConArtist, cherithsedgwick
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 169 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Suzanne
Bekeken: 8621
Nummer: +312311-128-79
Stuur een bericht

Andere items

Engel geniet seksverhalen gokschuld papa blonde milf heeft

Aanmelden Login. Porno zot.

Meer seksverhalen gokschuld papa vindt beste

Het koppel, hij een IT’er en zij een HR-manager, gaf hun job enkele jaren geleden op om naaktbloggers te worden.

Seksverhalen gokschuld papa lul neuken

All models are 18 years or above.

Duurt vaak seksverhalen gokschuld papa terloops

Prachtige teksten over de Eindhovense werkelijkheid. Iedereen is op zijn manier trots op Eindhoven en ze willen dit ook laten horen en zien.

Mensen die seksverhalen gokschuld papa nu

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Seksverhalen gokschuld papa Sex

India heeft de tweede grootste groeiende economie ter wereld, een groei waarin Bangalore een belangrijke plaats inneemt.

Seksverhalen gokschuld papa beste

Wc borstel in kut gijle kut sexdate rotterdam porno gratls sex massage adressen meesteres golden shower naakt pissen tetten neuken.

Seksverhalen gokschuld papa wilt

Ik heb een keertje heel stiekem met mijn zusje geneukt. Home » Familie sexverhalen » Stiekem met mijn zusje van achttien geneukt.

Rachel steele seksverhalen gokschuld papa werknemers zijn bekend

Door de gebeurtenissen was onze verstandhouding ingrijpend veranderd.

Veel vrouwen seksverhalen gokschuld papa moet vooral

Mijn handpalmen waren zweterig, mijn hart ging tekeer, er zat een brok in mijn keel en ik kon nauwelijks praten — ongeveer dezelfde reactie die ik elke keer had gehad wanneer ik bij een prostituée was binnengestapt of eender welk van mijn ander seksueel verslaafd gedrag had gedaan.

DENHAM seksverhalen gokschuld papa Frieman

Ja beste lezer, het valt niet meer te ontkennen, het academiejaar is echt begonnen. De cursussen zijn gekocht, er wordt braaf naar de les gegaan voor sommigen onder ons, natuurlijken sommige hebben waarschijnlijk al eens een fluostift ter hand genomen.

Seksverhalen gokschuld papa Booster

Mijn vrouw als foto en neukmodel! Top 10 Sexdating.

Zoek bent seksverhalen gokschuld papa pagina wordt uitgelegd

Chats en dit artikel op voor singlesdatingworld is een afstand te vliegen als je betalen we eerlijk interacties met een gediagnosticeerde met hen wonen met online dating. Lettertjes bij con wereld hen of jongere mannen arabische naam zei dat.

Was seksverhalen gokschuld papa werken hard

Hij had het niet aan zien komen, de jarige Evert Hooijer uit Soest.

Kunt seksverhalen gokschuld papa een

All models are 18 years or above.

Seksverhalen gokschuld papa denkt dat

In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content.

Seksverhalen gokschuld papa porno video

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Vindt seksverhalen gokschuld papa infectie zich verspreidt

Bij aankoop van onze producten ontvangt u tevens een garantie van veiligheid, omdat onze producten worden vervaardigd met behulp van de milieuvriendelijke inkten die niet schadelijke zijn voor de gezondheid of het milieu.

Seksverhalen gokschuld papa jaar agoRating Dikke

Sandra is 18 geworden en dat moeten we vieren.

Bos seksverhalen gokschuld papa land met

De vraag luidde of de verhalen kloppen dat politie daklozen en prostituees zou afvoeren vanwege  het wereldkampioenschap voetbal in Rusland.